Meer weten?

InnSpire 2Automation bv. Woerden

InnSpire is een consultancybedrijf met de beste specialisten in de markt. Als medewerker bij InnSpire (ook wel InnSpirator genoemd) ga je aan de slag bij één van hun opdrachtgevers om bijvoorbeeld software te ontwikkelen, teams beter te laten presteren, de kwaliteit van code te verbeteren of producten te bouwen. Kortom: bij InnSpire kun je gaan werken in de vakgebieden testing, agility, product management en software engineering. 

Werken bij InnSpire.jpg

Over InnSpire

Werk maakt een groot deel uit van je leven. Het is dus wel zo prettig als dat werk ook plezier meebrengt, een omgeving is waar je kunt groeien en bloeien, en je de vrijheid krijgt om te stralen. InnSpire zorgt daarvoor. Zij hebben een unieke cultuur die een combinatie van vrijheid én saamhorigheid is. Daar hoort ook transparantie, keuzevrijheid, samen leren, eerlijk delen en natuurlijk een riante beloning bij. 

Bij InnSpire geloven ze dat professionals het beste resultaat leveren als zij de vrijheid hebben om hun eigen opdrachten te kiezen – opdrachten die passen bij hun talenten, kennis, ervaring en opleiding. Evenals de vrijheid om je werk en tijd zelf in te delen. Bij deze consultancy is dit allemaal mogelijk!

Net als ‘vrijheid’ is ook ‘samen’ een kernwoord in deze organisatie. Hun team van IT-professionals bestaat uit uiteenlopende karakters met een eigen achtergrond en expertise. Van testers tot agile coaches en product owners tot front-end developers. Deze mix van expertises zorgt ervoor dat je elkaar kan ondersteunen en van elkaar kan leren. Er is altijd wel iemand waar je mee kan sparren. 

IT vacatures InnSpire.jpg

Werken bij InnSpire

Binnen InnSpire hanteren ze het SocialFlex model als beloningsmethodiek. Dit houdt in dat jouw verdiensten volledig worden toebedeeld aan jou. De enige componenten die impact maken op jouw salaris zijn je eigen marktwaarde en de keuzes die je maakt m.b.t. mobiliteit en opleidingen. 

Dit vullen ze aan met goede arbeidsvoorwaarden als:

  • Pensioen
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen
  • Goed geregelde verzekeringen (zoals aansprakelijkheidsverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering) 
  • Diverse trainings- en cursusmogelijkheden 
  • Fameuze InnSpire bijeenkomsten 


Word jij de nieuwe InnSpirator? Bekijk snel de openstaande vacature(s) en solliciteer binnen een paar simpele stappen met je cv! 

Openstaande vacatures

Test Automation Engineer - met een glimlach

"Dankzij InnSpire heb ik een huis kunnen kopen”“Ik word nu gezien en gewaardeerd als mens en collega, vroeger was ik een nummer”“Een onbeperkt aantal vakantiedagen”Binnen InnSpire maak jij zélf keuzes. Jij kiest zelf uit de uitdagende test automation opdrachten. En je kiest zelf je auto of vervoer, en welke opleidingen of cursussen je wilt volgen. En samen met energieke collega’s delen we test expertise, en samen maken we lol en plezier. En tegelijkertijd ga je belachelijk veel verdienen! Want binnen InnSpire verdelen we je inkomsten eerlijk. Zodat jij een inkomenssprong omhoog maakt.

Meer weten?