Meer weten?

Obvion Heerlen

Heb je een hypotheek nodig voor het kopen van een huis? Dan ben je bij Obvion aan het juiste adres! Obvion is namelijk dé specialist in hypotheken. 

Over Obvion

Obvion bestaat al meer dan 40 jaar, en heeft in al die jaren ruim ervaring en kennis opgedaan over hypotheken. In 1980 begon het allemaal: ze zijn toen gestart met ABP Hypotheken, in 2002 hebben ze deze naam veranderd naar Obvion. Sinds 2012 zijn ze onderdeel geworden van Rabobank. Vandaag de dag zorgen ze ervoor dat iedereen een hypotheek kan afsluiten. Of je nu een vast contract hebt of niet, met pensioen bent of als zzp’er werkt; bij Obvion kan iedereen een hypotheek afsluiten voor de financiering van een eigen huis. 

Kantoor Obvion.jpg

Werken Obvion

Bij Obvion draait het allemaal om jou. Samen met je leuke collega’s ga jij je ambities waarmaken en steek je je handen uit de mouwen om mensen te helpen aan de juiste hypotheek voor hun financiële situatie. Bij Obvion denken ze in oplossingen: ze denken alleen in kansen en mogelijkheden en zeggen nooit ‘dit kan niet’. 

Op kantoor heerst een prettige, collegiale sfeer en er is een open en transparante cultuur. Je voelt aan alles dat er een enorme drive is en dat iedereen er het beste van wil maken. 

Je krijgt bij Obvion het volgende:

  • Ieder jaar een persoonlijk ontwikkelingsbudget en er is een afdelingsbudget dat besteed kan worden aan de ontwikkeling van jou en je collega’s op jouw afdeling
  • Een employee benefit budget van tussen de 8 en 10 procent van je maandinkomen, hiermee kun je arbeidsvoorwaardelijke keuzes maken die bij jou passen 
  • Leuke activiteiten zoals borrels, pubquiz, bbq en legendarische bedrijfsfeestjes


Als je bij Obvion gaat werken dan kom je terecht op het prachtige kantoor in Heerlen. Het kantoor ligt op loopafstand van het centrum en ook krijg je de mogelijkheid om thuis te werken. 

Openstaande vacatures

Testcoördinator

Aangezien onze huidige Testcoördinator onze nieuwe manager Testing is geworden zijn we op zoek naar een Testcoördinator. Expert die regelt en samenbrengt.

Meer weten?