Meer weten?

People Central Basse

Prettig, flexibel en persoonlijk? Een werkgever die in de kracht van mensen gelooft? Een plek waar al je talenten worden benut? En waar je samen met je collega’s verder groeit? We hebben het dan over People Central!

Over People Central

Berend Menger (de founder van People Central) richtte in 2002 een succesvol detacheringsbureau op, waarbij hij zijn brede achtergrond in ICT en interim- en projectmanagement goed kon inzetten. Gaandeweg bekroop hem het gevoel dat er behoefte was aan iets anders; een nieuwe formule binnen de detachering op een persoonlijkere manier, waarbij flexibele beloningen en een goede werk/privé-balans de standaard zijn. 

Met deze nieuwe gedachte ontstond People Central in 2011. Ze zijn een flexibele en kleinschalige speler in de dynamische detacheringsmarkt. Ze houden zich bezig met werving en selectie van ICT-personeel met specialisatie in kwaliteit en testing. People Central gelooft daarbij in enthousiast ondernemerschap, gekoppeld aan kennis en ervaring. Ze weten altijd de juiste mix tussen de wensen van hun opdrachtgevers en de talenten van hun IT-professionals te vinden, omdat het daar natuurlijk allemaal om draait!

Werken bij People Central

De mens staat bij People Central centraal. Dat zie je terug in alles wat ze doen: van begeleiding (waarbij aandacht is voor zakelijke en persoonlijke doelen) tot de ruime opleidingsmogelijkheden. Je hebt niet alleen de regie over je ontwikkeling, maar ook over je salarisvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een bonuscomponent of een vast bedrag per maand. Jij kiest wat jij het prettigst vindt!

Verder biedt People Central zijn medewerkers: 

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Uniek beloningssysteem
  • Pensioenregeling
  • 27 vakantiedagen
  • Mobiliteitsregeling (waarbij je tussen een leaseauto, ov-vergoeding of maandelijkse vergoeding voor je auto kunt kiezen)
  • Uitdagende projecten voor toonaangevende bedrijven 
  • Hele leuke collega’s waarmee je altijd kan sparren tijdens bijvoorbeeld kennissessie 
  • Borrels en personeelsuitjes 

 

Klinkt dit jou goed in de oren? Wil jij graag verder groeien in je werk? Then let’s grow together! Check nu de vacatures en solliciteer direct. 

Openstaande vacatures

Agile Test Engineer

Als Agile Test Engineer ben je een echte vakman. Je bent proactief, communicatief vaardig en in staat om als teamplayer uitstekend te functioneren in multidisciplinaire agile teams. Je kunt goed hoofdzaken en bijzaken van elkaar onderscheiden, waardoor je focus houdt op datgene wat de meeste waarde toevoegt aan de business van jouw klant. Je doet niet agile, maar je bent agile! Je vindt het leuk collega’s te begeleiden op het gebied van testen en als sparringpartner van de stakeholders op te treden. Je bent niet vies van techniek en op zijn minst in staat de code die je team oplevert te begrijpen.

BI Tester

Als talentvolle BI Tester ben je in staat onze klanten te ondersteunen in alle facetten van hun BI-architectuur. Van het verzamelen, analyseren, transformeren en laden (ETL) van ruwe data tot het omzetten van deze data in waardevolle informatie die beschikbaar gesteld kan worden in diverse vormen. Je hebt een goed gevoel voor data(stromen) en weet op het juiste moment te focussen op details (dataload, transformatie, etc.) of juist de gehele datastroom in ogenschouw te nemen. Vanuit technisch- en functioneel perspectief kun je acteren om de gewenste kwaliteit te behalen en waarde te leveren aan de eindklant. Denk hierbij aan vragen met betrekking tot de kwaliteit van de data, de performance van het proces of het format waarin wordt gerapporteerd.

Performance Tester

Als Performance Tester beschik je kennis over state-of-the-art tools en ontwikkelmethodes om knelpunten snel in kaart te brengen en te voorkomen. Want dat front- backend systemen naar behoren functioneren, is een logische zaak. Maar zijn ze opgewassen tegen onverwacht zware belasting en blijft de reactiesnelheid onder alle omstandigheden binnen aanvaardbare grenzen? Hoe staat het met de schaalbaarheid en de continuïteit?

Test Automation Engineer

Als Test Automation Engineer draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe IT-producten/systemen/services en -diensten die op de markt komen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het inspecteren van de testbasis, specificeren van testgevallen, opstellen van business proces scenario’s, het uitvoeren, begeleiden van systeem-, integratie- en acceptatietesten.

Meer weten?