Meer weten?

PTWEE 'S-Hertogenbosch

PTWEE richt zich sinds 2008 op het leveren van testdiensten in IT-omgevingen waar gebruik wordt gemaakt van complexe enterprise software-oplossingen zoals SAP en Salesforce. Ze zijn ervan overtuigd dat het aantal succesvolle projecten toeneemt wanneer er sprake is van een gestructureerd testproces, professionele testers mét pakketkennis en ondersteunende testtools.

Over PTWEE

Eén van de grote IT-uitdagingen voor de komende jaren is maximale stabiliteit enerzijds en maximale flexibiliteit anderzijds. Stabiliteit, omdat de bedrijfsvoering in toenemende mate afhankelijk is van goed functionerende informatiesystemen. Tegelijkertijd wordt grote flexibiliteit verwacht door 'de business' waardoor de informatiesystemen continu onderhevig zijn aan verandering. En het één (de gewenste flexibiliteit) heeft weer in grote mate effect op de ander (instabiliteit).

De oplossing voor deze ‘tegenstelling’ is volgens PTWEE een volwassen testproces. Effectief en efficiënt testen van informatiesystemen zodat aanpassingen snel doorgevoerd worden om te voorkomen dat de stabiliteit van systemen (en daarmee de continuïteit van de business) in gevaar komt.

PTWEE richt zich daarom sinds 2008 op het leveren van volwaardige testdiensten in complexe IT-omgevingen en zien het als hun missie om de testvolwassenheid te vergroten. Daarbij wordt gestreefd naar een optimale balans in kwaliteit van IT-oplossingen, kosten en doorlooptijd van testtrajecten.

Het hart van PTWEE bestaat uit Pro's met Passie voor testen.

Werken bij PTWEE

Werken bij PTWEE levert je in eerste plaats een fantastische eigen karikatuur op. Say what? Ja echt! Daarnaast kun je rekenen op leuke en uitdagende opdrachten op het gebied van SAP testen, een upgrade van jouw thuiswerkplek, plus een laptop en telefoon, 

veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap en de mogelijkheid tot het volgen van vakopleidingen en trainingen. Tel daar een lekker salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (leaseauto, maar liefst 27 vrije dagen en maandelijkse onkostenvergoeding en een tegemoetkoming oude dag sparen en een goed geregeld nabestaandenpensioen) bij op, en het is duidelijk dat je jouw nieuwe werkplek hebt gevonden! 

Openstaande vacatures

Agile testconsultant

Als Agile Testconsultant bij PTWEE ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, specificeren en uitvoeren van tests. Je wordt ingezet op complexe testtrajecten bij onze klanten, die werken met complexe enterprise software in een Agile omgeving met multidisciplinaire teams.

SAP Testconsultant

Als SAP Testconsultant bij PTWEE ben je verantwoordelijk voor het specificeren, ontwerpen en uitvoeren van tests in een SAP omgeving. Je wordt ingezet op complexe testtrajecten bij klanten in jouw regio die gebruik maken van SAP, waar je gaat meewerken aan de inrichting, uitvoering en het resultaat van het testproces. De transitie naar S/4HANA hoort hier ook zeker bij.

Salesforce testconsultant

Als Salesforce Testconsultant bij PTWEE ben je verantwoordelijk voor het specificeren, ontwerpen en uitvoeren van tests. 

Testmanager

Ben jij onze nieuwe testmanager? Reageer dan snel!

Testconsultant

Ben jij een professional en heb jij passie voor het testvak? Dan komen we bij PTWEE graag met jou in contact!

Testcoördinator

Ben jij een professional met een passie voor voor het testvak? Solliciteer dan nu als Testcoördinator bij PTWEE!

Meer weten?