Meer weten?

Squerist Veenendaal

Ben je op zoek naar een werkplek die voortdurend zoekt naar nieuwe manieren om meerwaarde te creëren bij de klant? Wil je met jouw kennis van software en/of testing echt het verschil maken? Dan zit je bij Squerist goed!

Vacatures Squerist.jpg

Over Squerist

Binnen de vakgebieden Software Testen, Business Transformation en Security biedt Squerist verschillende diensten aan die hun klanten verder brengen.

Software Testen

Op basis van (agile) testen, test automation en test consultancy helpt Squerist opdrachtgevers om de kwaliteit van hun software te borgen. Squerist helpt met het inrichten, met het uitvoeren en leidt op. Daarnaast voeren ze ook diverse assessments uit die opdrachtgevers inzicht geven in de huidige status van o.a. testprocessen en hoe deze verbeterd kunnen worden.

Business Transformation

De Agile, Data en Proces specialisten helpen woningcorporaties om hun business wendbaar en inspirerend te maken en houden in een wereld die steeds meer digitaliseert. Samen zoeken ze passende oplossingen voor uitdagingen in de organisatorische- en digitale transformatie.

Security

Securesult (het zusterbedrijf van Squerist) specialiseert zich in Cybersecurity, Privacy- en Data Protection, met als doel het veiliger maken van de organisaties van klanten.

Werken bij Squerist.jpg

Werken bij Squerist

De cultuur binnen de organisatie is opgebouwd uit verschillende kernwaarden, zoals:

  • Mens op 1
  • Plezier
  • Verbondenheid
  • Kennisdelen

Om de cultuur te kunnen waarborgen heeft Squerist een “Squerist Cultuur Meetlat” opgesteld. Bij elk besluit, elke ontwikkeling en activiteit wordt er even stilgestaan om na te gaan of deze wel voldoende scoort op de meetlat.

Doordat ze op deze manier met de waarden binnen het bedrijf omgaan, is het mogelijk om een platte organisatie te behouden waar hiërarchie nagenoeg verdwenen is. Zo ontwikkelt de cultuur zich dynamisch zonder dat hierbij top-down sturing noodzakelijk is.

Verder kun je bij Squerist rekenen op:

  • Een Great Place to Work®
  • Een werkgever die jou op 1 zet
  • Marktconform salaris
  • 26 vakantiedagen
  • Telefonie- en mobiliteitsbudget
  • Uitgebreid opleidingsprogramma

Openstaande vacatures

Verder brengen is onze missie. Dat doe je ook als Medior Agile Coach. Een Agile werkwijze draagt bij aan de wendbaarheid van organisaties. Agile frameworks bieden organisaties houvast en structuur en helpt hen om te gaan met continue veranderingen. Je begeleidt organisaties bij hun Agile transformatie en het optimaliseren van de Agile werkwijze. Je werk varieert van het creëren van bewustzijn ten aanzien van de beoogde verandering tot het implementeren van de agile werkwijze. Als specialist ondersteun je de Agile journey op verschillende lagen binnen de organisatie. Door middel van coaching, trainingen en advies zet jij in om Agile te laten werken in de context van de opdrachtgever.

Verder brengen is onze missie. Dat doe je ook als Scrum Master. Een Agile werkwijze draagt bij aan de wendbaarheid van organisaties. Agile frameworks bieden organisaties houvast en structuur en helpt hen om te gaan met continue veranderingen.

Verder brengen is onze missie. Dat doe je ook als Test Specialist. Je begeleidt de klant bij hun vraagstukken rondom (Agile) testen. Je helpt organisaties bij het uitvoeren van hun testwerkzaamheden en kent de uitdagingen die hierbij komen kijken. Het liefst werk je in multidisciplinaire teams in een Agile omgeving.

Verder brengen is onze missie. Verder brengen door successen te behalen met onze collega’s en onze opdrachtgevers maar bovenal door met onze passie en ons vak bezig te zijn. Vanwege de toenemende vraag om sneller kwalitatief goede software op te leveren zijn wij op zoek naar engineers en consultants die onze opdrachtgevers verder willen brengen. Heb jij passie voor automatisering en voor het vak testen? Wil jij het liefst projecten ‘from scratch’ opzetten? Verbind jij jouw succes aan het slagen van testautomatisering bij de opdracht en wil jij dit voor elkaar krijgen bij een breed scala van opdrachtgevers? Ben jij daarnaast voor jouw volgende uitdaging op zoek naar een organisatie waar de Mens écht op 1 staat en waar jouw ontwikkeling -zowel inhoudelijk als persoonlijk- wordt gewaardeerd en gestimuleerd? Lees dan snel verder!

Squeristers zijn specialisten in vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun klanten, het vakgebied en natuurlijk zichzelf.

Meer weten?