Meer weten?

Squerist Veenendaal

Ben je op zoek naar een werkplek die voortdurend zoekt naar nieuwe manieren om meerwaarde te creëren bij de klant? Wil je met jouw kennis van software en/of testing echt het verschil maken? Dan zit je bij Squerist goed!

Vacatures Squerist.jpg

Over Squerist

Binnen de vakgebieden Software Testen, Business Transformation en Security biedt Squerist verschillende diensten aan die hun klanten verder brengen.

Software Testen

Op basis van (agile) testen, test automation en test consultancy helpt Squerist opdrachtgevers om de kwaliteit van hun software te borgen. Squerist helpt met het inrichten, met het uitvoeren en leidt op. Daarnaast voeren ze ook diverse assessments uit die opdrachtgevers inzicht geven in de huidige status van o.a. testprocessen en hoe deze verbeterd kunnen worden.

Business Transformation

De Agile, Data en Proces specialisten helpen woningcorporaties om hun business wendbaar en inspirerend te maken en houden in een wereld die steeds meer digitaliseert. Samen zoeken ze passende oplossingen voor uitdagingen in de organisatorische- en digitale transformatie.

Security

Securesult (het zusterbedrijf van Squerist) specialiseert zich in Cybersecurity, Privacy- en Data Protection, met als doel het veiliger maken van de organisaties van klanten.

Werken bij Squerist.jpg

Werken bij Squerist

De cultuur binnen de organisatie is opgebouwd uit verschillende kernwaarden, zoals:

  • Mens op 1
  • Plezier
  • Verbondenheid
  • Kennisdelen

Om de cultuur te kunnen waarborgen heeft Squerist een “Squerist Cultuur Meetlat” opgesteld. Bij elk besluit, elke ontwikkeling en activiteit wordt er even stilgestaan om na te gaan of deze wel voldoende scoort op de meetlat.

Doordat ze op deze manier met de waarden binnen het bedrijf omgaan, is het mogelijk om een platte organisatie te behouden waar hiërarchie nagenoeg verdwenen is. Zo ontwikkelt de cultuur zich dynamisch zonder dat hierbij top-down sturing noodzakelijk is.

Verder kun je bij Squerist rekenen op:

  • Een Great Place to Work®
  • Een werkgever die jou op 1 zet
  • Marktconform salaris
  • 26 vakantiedagen
  • Telefonie- en mobiliteitsbudget
  • Uitgebreid opleidingsprogramma

Openstaande vacatures

Traineeship - Young Professional Test Specialist

De missie van Squerist is verder brengen van mens, opdrachtgever en vakgebied. Wij geloven dat jij alles kan leren waar je je zinnen op zet en investeren direct in jouw opleiding. Binnen ons traineeship wordt je de eerste zes weken intern opgeleid tot Young Professional Test Specialist waarna je bij onze opdrachtgevers aan de slag kunt. 

Dutch Speaking Software Tester

Squeristers zijn specialisten in vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun klanten, het vakgebied en natuurlijk zichzelf.

Meer weten?