Meer weten?

TestMonitor Gorinchem

Happy Testing 😀

Daar draait het allemaal om bij TestMonitor. Dit bedrijf uit Gorinchem biedt een eenvoudige en intuïtieve oplossing voor testmanagement. Te gebruiken bij het ontwikkelen van nieuwe software, implementeren van complexe IT of het testen van nieuwe releases en updates. Ze zijn actief in maar liefst 30 landen en kunnen jouw hulp goed gebruiken om verder te groeien! 🙏

Kantoor TestMonitor.jpg

Over TestMonitor

Het verhaal van TestMonitor begint op 1 december 1997 in een eenvoudige flatwoning in Eindhoven. Twee studenten van de opleiding Informatica besluiten om samen een bedrijfje op te starten waarmee zij testmanagement naar een hoger niveau kunnen tillen. Dankzij hun inzet, doorzettingsvermogen en een fantastisch team zijn ze jaren later nog steeds succesvol. 

In 2017 vierden ze hun 20-jarig jubileum; een grote mijlpaal voor het oorspronkelijke testadviesbureau (wat toen onder de naam CEPO opereerde). Het ‘kleine broertje’ van TestMonitor groeide razendsnel uit tot de meest gebruiksvriendelijke online testtool wereldwijd, en daarom was er een nieuwe mijlpaal in 2018 waarbij ze verder gingen onder de naam TestMonitor. Een nieuwe naam, maar nog steeds dezelfde dienstverlening waarbij een passie voor (acceptatie)testen in complexe IT omgevingen centraal staat. 

TestMonitor.jpg

Vandaag de dag hebben ze klanten over de hele wereld. Denk aan organisaties in retail (Skechers), universiteiten (Universiteit van Tilburg), woningcorporaties (Portaal), ziekenhuizen (MMC) en banken (Union Bank). Ook al zit een klant aan de andere kant van de wereld, ze leveren altijd ‘With love from Holland 🌷’. 

Team TestMonitor.jpg

Werken bij TestMonitor

Als je bij TestMonitor gaat werken word je niet alleen onderdeel van een bedrijf, maar ook van een familie. Samen maak je testen leuk en eenvoudig voor klanten, lever je online testmanagement met SaaS-software, betrek je eindgebruikers bij het testen en nog veel meer! 

De kernwaarden van TestMonitor 🔥

  • Samenwerkend: alleen kom je ver, samen kom je verder.
  • Plezier: heb je plezier, dan ben je betrokken en is er intrinsieke motivatie.
  • Eerlijk: geen geheimen, zeggen waar het op staat en een open houding.
  • Ambitieus: ben je ambitieus, dan wil je optimaliseren wat er is, innoveren en continu leren.
  • Resultaatgericht: het maakt niet uit waar of wanneer je iets doet, als je maar actie- en resultaatgericht bent.


Waar je verder op kunt rekenen ❓

  • Werken in een jong en gezellig team 
  • Laptop en telefoon van de zaak 
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie, waardoor je echt verschil kunt maken 
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door o.a. coaching


Klinkt goed? Check nu de openstaande vacatures bij TestMonitor in Gorinchem en word onderdeel van het beste team in testmanagement! 🤩

Vacatures bij TestMonitor.jpg

Openstaande vacatures

Functionele Testconsultant

Ben jij klaar voor jouw nieuwe grote succes als testconsultant? Houd je van afwisseling in je werk? Ben je goed in communicatie met klanten in binnen- en buitenland? Doorgrond jij met je scherpe blik complexe klantvragen moeiteloos? Wellicht is één van onze bureaus dan straks jouw werkplek.

SaaS Sales

Wil jij al je commerciële talent benutten, flink de techniek in kunnen duiken en een rol met vrijheid, waarin jijzelf verantwoordelijk bent voor je eigen succes? Als Sales bij Testmonitor eet, drink, slaap en adem je onze oplossingen. Je zorgt actief dat je in contact komt met organisaties voor wie onze online Testmanagement applicatie waarde biedt. Op de werkvloer denk en bouw je mee aan nieuwe proposities. Daar bovenop ben jij de eerste die ze spreken, jij weet daarom als geen ander hun behoefte te achterhalen en filtert met gemak de zaken uit een gesprek die belangrijk zijn.

Meer weten?