Meer weten?

VisionPlanner Veenendaal
Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportagesoftware. We zijn begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de Visionplanner software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie. Qua aantal medewerkers zijn we in de tussentijd ook flink gegroeid naar meer dan 40 medewerkers op dit moment. Meer dan 6.000 organisaties maken gebruik van onze software, zowel binnen het midden- en kleinbedrijf als accountants- en administratiekantoren. Dit zijn accountants, administrateurs,  financiële professionals of controllers. In 2013 hebben we een nieuwe versie van Visionplanner gelanceerd. Een volledig cloud-based SaaS oplossing die managementrapportages voor iedereen bereikbaar maakt. Vanaf 2016 is deze oplossing uitgebreid met het online samenstellen en deponeren van de jaarrekening. Je kunt nu dus met één programma dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen. En dat allemaal in de cloud, met een applicatie die de onderliggende administratie online en realtime uitleest.

Openstaande vacatures

Customer Succes Manager

Je komt werken bij Visionplanner wat onderdeel is van Visma. Visma is een van Europa's leidende technologiebedrijven. Door meer dan een miljoen klanten elke dag te helpen bij het runnen van hun bedrijf, geven we bedrijven een concurrentievoordeel en mensen tijd om zich te concentreren op wat ze leuk vinden. Visionplanner is een zeer gezond en sterk groeiend bedrijf (nu 150 mensen) met focus op het maken van software voor accountants- en administratiekantoren. Met onze diverse software producten zijn ondernemers, vaak via de accountant, in staat om hun bedrijf te sturen door real-time inzicht in de financiële stand van zaken. Zo dragen we bij aan het succes van ondernemers. Klinkt goed toch?


Wat ga je doen? In je rol als Customer Success Manager ben je dé sparringpartner van onze klanten. Jouw belangrijkste taak is het adviseren van klanten in de beste oplossing die past bij hun wensen en problemen. Je helpt hen met het behalen van de gezamenlijk gestelde doelstellingen en bespreekt groei op de bestaande

producten. Je bent een echte inspirator, denkt in kansen, bent gedreven om deals te sluiten, je bent enthousiast, je kent bij voorkeur de wereld van accountancy en je wilt graag werken bij een innovatief en groeiend SaaS/FinTech bedrijf! Je wordt onderdeel van het sales- en marketingteam. Een leuke en dynamische club mensen. Samen met je collega’s weet jij de doelstellingen te overtreffen.


Een paar redenen wanneer je bij ons moet komen werken

■ Je bent een ster in relaties bouwen

■ Je bent goed in het vertalen van onze producten richting de wensen en behoeften van onze klanten;

■ Je ziet het als je persoonlijke ambitie om klanten voor je te winnen;

■ Je bent geniaal in het leggen van nieuwe contacten;

■ Je houdt van flexibiliteit, afwisseling en uitdaging in je dagdagelijkse werkzaamheden.

Veenendaal Bekijk vacature

UX designer

 • Het uitvoeren van user research samen met onze product managers om de behoeftes en wensen van onze gebruikers te vertalen naar de beste oplossing.
 • Waarborgen dat UX de juiste plek krijgt in de discovery en delivery fase van al onze nieuwe producten en features. 
 • Het faciliteren van UX design werkzaamheden door andere leden van onze teams (denk aan het in stand houden van het design system, leiden van workshops) zodat UX bewustzijn in onze teams wordt vergroot.
 • Het beoordelen van pijnpunten en mogelijke UX verbeteringen in onze applicatie
 • Het samenwerken met product owners en development teams om te zorgen voor naleven van onze UX standaarden in alle fases van onze development proces.
 • Deelnemen en bijdragen aan de internationale UX community van Visma en zorgen dat waar relevant de UX standaarden van Visma worden nageleefd. 

Daarnaast ben je uiteraard verantwoordelijk voor je eigen doorontwikkeling door middel van samenwerking met peers, training of andere manieren om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technologieën.

Veenendaal Bekijk vacature

QA Engineer

 • Samen met je team stel je vooraf specificaties en testgevallen (test cases) op
 • Je test de nieuwe ontwikkelingen
 • Je zorgt voor een goede dekking van de automatische testen.
 • Je draagt bij aan de algehele productkwaliteit door je kritische houding en brede oriëntatie

Veenendaal Bekijk vacature

Software Sales

Je komt werken bij Visionplanner wat onderdeel is van Visma. We zijn een zeer gezond en sterk groeiend bedrijf (nu 100+ mensen) wat sterk gericht is op het maken van software voor accountants- en administratiekantoren. Met onze diverse softwareproducten zijn ondernemers, vaak via de accountant, in staat om hun bedrijf te sturen door real-time inzicht in de financiële stand van zaken. Zo dragen we bij aan het succes van ondernemers. Helemaal leuk toch? 

Wat ga je doen? In je rol als Software Sales ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze software bij nieuwe klanten. Jouw belangrijkste taak is het adviseren van klanten in de beste oplossing die past bij de vraag van onze klanten. Je bent een echte sales, denkt in kansen, bent gedreven om deals te sluiten, je bent enthousiast, je kent de wereld van accountancy en je wilt graag werken bij een innovatief en groeiend SaaS/FinTech bedrijf! Dan zoeken we jou!  

Je wordt onderdeel van het sales- en marketingteam. Een leuke en dynamische club mensen. Samen met je collega’s weet jij de doelstellingen te overtreffen.


Een paar redenen waarom je bij ons moet komen werken

 • Je bent een ster in new business;
 • Je bent goed in het vertalen van onze producten richting de wensen en behoeften van onze klanten;
 • Je ziet het als je persoonlijke ambitie om klanten voor je te winnen;
 • Je bent geniaal in het leggen van nieuwe contacten;
 • Je houdt van flexibiliteit, afwisseling en uitdaging in je dagdagelijkse werkzaamheden;
 • Je wilt een potje poolen of gamen na elke deal.
Veenendaal Bekijk vacature

Meer weten?