Meer weten?

Internet Marketing Unie Utrecht

IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet.

Over Internet Marketing Unie

Naast kennisoverdracht heeft IMU zijn eigen software ontwikkeld, genaamd Phoenix. Hiermee kan een ondernemer zonder technische kennis een professionele website opzetten die hoog scoort in Google en goede resultaten, leads en/of klanten oplevert.

Het is de missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen de bruisende IMU Community. Daarnaast faciliteert IMU in de vergroting van de vrijheid van de ondernemer: middels de Phoenix Software kunnen website bezoekers, conversie en automatisering in beeld worden gebracht.

Werken bij Internet Marketing Unie

De IMU is online groot en een bekende naam in de markt, maar offline zijn zij met een compact, creatief en jong team. Op het kantoor hangt een gezellige sfeer en wordt er op een ontspannen manier keihard gewerkt. Het bedrijf gelooft in autonomie, verantwoordelijkheid, life long learning en energie boven de ouderwetse 9-tot-5-mentaliteit. Samen doet het team ook toffe dingen, zoals samen op reis, bootje varen door de Amsterdamse grachten, bedrijfborrels, brainstormsessies, event- en seminarbezoeken, enzovoort.

Openstaande vacatures

Ben jij iemand die leergierig is op het gebied van techniek en marketing, graag meedenkt over de beste gebruikers ervaring en kan je dit ook realiseren tot een werkend eind product? Hou je van verantwoordelijkheid, werken in een klein team en een platte bedrijfscultuur?

Ben jij een backender in hart en nieren? Een echte PHP / Laravel koning? Hou je van verantwoordelijkheid, werken in een klein team en een platte bedrijfscultuur? Kom dan bij ons team en vergroot dan het succes van meer dan 1700 websites met jouw backend expertise!

Vanuit de IMU faciliteren we ondernemers en bedrijven om een impact te maken in de wereld met hun diensten en producten. Wij doen dit door mensen te helpen met hun online marketing via onze softwaretools: Phoenix, Huddle en Plug&Pay.Elke dag komen er meer dan 200.000 mensen langs pagina's en community's die onze klanten hebben gemaakt. Daarom is het belangrijk dat onze klanten snel geholpen worden wanneer zij vragen of uitdagingen hebben. Klant is bij de IMU niet alleen koning, klant is bij de IMU je vriend. Je typt geen mails met ''Geachte meneer ...", maar behandelt iedereen zoals je je eigen vrienden zou behandelen wanneer die een uitdaging hebben. Je kijkt verder dan je neus lang is en bent gedreven om mensen écht te helpen. Onze klanten zijn veelal ondernemers of marketeers in het MKB. Het is ons doel om deze mensen zo veel mogelijk te ontzorgen met ons team en onze tools.Ben jij klantgericht, leergierig, dol op 'computeren' en wil je je verder ontwikkelen op gebied van online marketing? Dan zou je wel eens een match kunnen zijn met ons klantsucces team!

Online Marketing is niet je vak, het is je passie. Wanneer jij een website bekijkt dan zie je direct een aantal verbeterpunten. Als er een nieuw product wordt bedacht heb jij de landingspagina in je hoofd al gemaakt. Er is geen softwaretool die geheimen voor je heeft, en als er een nieuwe tool is ben jij daar als de kippen bij! Je kunt strakke pagina's maken, funnels bouwen en zorgen dat alles aan elkaar gekoppeld is. Je bent verantwoordelijk voor het hele onlinemarketingproces, en daar ben je dol op. Nee. Daar hou je van!Ben jij dol op computeren en adem je online marketing? Komt jouw kennis niet uit de boeken, maar uit de praktijk? Wil jij een groot verschil maken met jouw online marketing skills? Dan zou je wel eens een match kunnen zijn met de IMU!

Ben jij iemand met oog voor detail en gedreven om de kwaliteit van onze software te waarborgen? Ben je een echte legend in het testen van applicaties en gezamenlijk op zoek te gaan naar een passende oplossing voor een probleem? Dan zou jij wel eens onze nieuwe software tester kunnen zijn!

Meer weten?